articole pentru copii

   

Piscina gonflabila mare 152 x 30 cm Bestway MY17245

92,00 lei

Piscina gonflabila mare 152 x 30 cm Bestway MY17245

1 în stoc

Piscina gonflabila mare 152 x 30 cm Bestway MY17245

Jocul in apa este una dintre activitatile preferate ale copiilor. Ei apreciaza farmecul sau mai ales in zilele calduroase, de vara. Piscina gonflabila este realizata dintr-un material vinil rezistent la daune.

Elasticitatea sa absoarbe socurile si astfel reduce riscul de perforare. O piscina gonflabila pentru copii poate fi gata pentru joaca in doar cateva minute.

Ventilele cu eliberare rapida permit umflarea usoara. Dupa ce ati stabilit piscina pe o suprafata uniforma si moale, este suficient sa o umpleti cu apa si copiii pot incepe sa se joace imediat.

Dupa pliere, piscina nu ocupa mult spatiu si este usoara, astfel incat poate fi luata in calatorii. Piscina este potrivita si pentru plaja, unde poate oferi un loc sigur pentru copiii mai mici pentru a se juca. Amprenta colorata atrage atentia copiilor si ii incurajeaza sa se joace in apa. Kitul include un plasture, care permite efectuarea oricarei reparatii in caz de perforare. Copiii care folosesc piscina trebuie sa fie supravegheati unui adult.

SPECIFICATII

varsta: de la 3 ani

dimensiuni dupa umflare (lungime / latime / inaltime) 152/152 / 30cm

grosime material 0,19 mm

dimensiuni pachet (lungime / latime / inaltime): 28.7 / 3.5 / 39.7cm

greutate: 1,3 kg

Greutate 1,00 kg
Producator

culoare

Initiala

Garantie

0

Prezentare

https://drive.google.com/file/d//preview

cod EAN